Meny

1

14 900kr

KÖPVILLKOR

PRISER OCH BETALNING

Varje vara anges med pris exklusive moms. I varukorgen och kassan kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kassan beroende av valt betalningssätt. Vid betalningar genom Klarna eller PayPal så rekommenderar vi att ni även läser deras villkor innan ni använder de som betalningsmetod på vår hemsida.

ÅNGERRÄTT

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information.

Du har inte ångerrätt om:

Tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.


GARANTIER OCH SERVICE

Har produkten du fått levererat en defekt så byter vi ut den efter samråd med vår kundservice såklart utan extra kostnad. 
Den defekta produkten ska returneras tillbaka till oss.

Tjänster utförda av vår verkstad så som motor och växellådsoptimering har vi alltid garanti på själva installationen och eventuella skador som kan uppstå i samband med optimeringen främst på styrbox och styrfiler. 

Vi kan inte erbjuda någon garanti på distansoptimeringar då våra tekniker inte utför själva installationen utan endast optimerar en fil du skickat till oss vid beställning. Skulle det inträffa något problem under din installation av distansoptimeringen så finns vår kundservice tillgänglig för att hjälpa till att åtgärda problemet. Men vi kan inte garantera att det blir löst då det kan bero på felaktig original fil du skickat. Skulle problemet inte gå att åtgärda så rekommenderar vi att återställa ditt fordon med original filen.


LEVERANSER

Vi använder PostNord, Schenker och DHL för att leverera våra produkter. Leveranstid inrikes är 2-3 arbetsdagar. Utrikes normalt 5-8 arbetsdagar. Vi kan dock inte garantera dessa leveranstider. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara. Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift.

RETURER

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du,

om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss

om det gäller en tjänst: hålla materialet tillgängligt för oss, om det inte medför besvär för dig.

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.